2011-10-01

Dragspelsbok

Idag har jag gjort några dragspelsböcker.

Kott-bok och lämpliga verktyg: Limstift, falsben, linjal med stålkant och skalpell (som inte fastnade på bild).Den fem och en halv meter långa boken!Today I made a couple of these accordion-books, while listening to this fantastic song

5 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder och snygga foton!

  SvaraRadera
 2. hej!
  gillar dina bilder jättemycket. en sak jag undrar; hur gör du när du klipper ut dina figurer i datorn? jag försöker i Photoshop men det är svårt att få mjuka fina linjer tycker jag. vore snällt om du svarade! : )

  SvaraRadera
 3. Hej! Vad kul att du gillar bilderna! Jag använder det spetsiga lassot i photoshop och klipper ut olika former från inskannade färgblobbor. Jag brukar klippa ut huvudformen och sen zoomar jag in och klipper bort ojämnheterna, då får man gå några varv tills formen blir rund och bra. Egentligen skulle man väl kunna använda ritverktyget som man ritar banor med, och få runda former direkt, men jag tycker det är lättare att styra när man kör med lassot och kan klippa bort lite i taget? Haha, det är ju en jätte-omväg, men så gör jag. Om man tittar nära ser man att det är lite kantigt här och där!

  SvaraRadera
 4. har boken blivit utgiven? Var kan man köpa den+ Vilka underbara bilder. Du är duktig.

  SvaraRadera