2011-05-20

Vårutställning!Här är några bilder ur min bilderbok om kottarna Bäry, Pop, Leonard och Uret, som äntligen är helt klar och som jag ställer ut på Konstfacks vårutställning den 19-29 maj. Snart kommer lite bilder från själva utställningen och på den färdiga boken, med text och allt. Men det får vänta lite, först ska vi bara luta oss tillbaka ett tag, ligga i gräset, prata med alla trevliga besökare och smida lite planer för framtiden, Fideli och jag. <3

6 kommentarer:

 1. wow så fina bilderna är!!! helt kär i dem!!! du är min stora idol :)

  massa kramar på dig!

  Adelina

  SvaraRadera
 2. men hej jag igen, stalkern :) mååste bara skriva igen, ååååh den blåa fågelmamman är bara helt fantastisk :) när boken är färdig vill jag köpa den av dig!

  adelina

  SvaraRadera
 3. Å så fint. Kommer den bli köpbar? Ser fram emot att se vad du/ni kokar ihop i framtiden :)

  SvaraRadera
 4. Hej! Tack, vad glad jag blir! Förhoppningsvis kommer böckerna gå att köpa så småningom, än så länge finns det bara några stycken som jag bundit själv. Adelina du är en pärla, vi ses snart!

  SvaraRadera
 5. Såg detta på vårutställningen och jag kan inte sluta tänka på det! Underbart fint! Om boken blir köpbar är jag först på den, men jag undrar också om det kanske går att köpa någon print?

  SvaraRadera
 6. Hej! Det går absolut att ordna! Jag ska lägga upp bilderna från boken här på bloggen så fort jag är färdig med det sista i skolan. Du kan väl maila om vad för motiv, och vilket format du skulle vilja ha? Vad kul att du tyckte om den!

  SvaraRadera